Tweedehands

Door inruil van klanten en verdere inkoop beschikken wij over een groot aantal diverse gebruikte scheepslieren, ankers en kettingen. Een tweedehands lier is niet alleen prijsgunstig en gaat vaak nog heel lang mee, maar is ook duurzaam in de zin van prettig recyclen. Onder dit gezichtspunt tevens beschikbaar: een ruime keus aan gebruikte lieronderdelen, zoals o.a. rondsels, palwielen, tandwielen en handwielen. Soms past alleen dát specifieke oude onderdeel in uw lier. Dan kunt u het hier vast vinden…

Tweedehands, net zo goed

In de loods en op het erf van de Strikwerda Lieren boerderij staan diverse gebruikte ankerlieren, oliebadlieren, zeillieren, zwaardlieren, schootlieren en andere draadlieren. Soms herken je aan het kleurenpatroon van de lier nog het schip van herkomst. Ook al wekt roestophoping de indruk, dat de lier hopeloos vergaan is, na het doorsmeren of warm stoken draait ineens alles weer soepel. Laten stralen en aflakken laat de gebruikte lier weer als nieuw uitzien en beschermt voor een aanzienlijke tijd. Als u denkt, ik neem de lier zo mee en kijk hem zelf na, kan dat uiteraard ook. U kunt uw oude lier hier inruilen. Ons tweedehands assortiment bevat ook: zee-, klip-, stokankers en ankerkettingen. Bij onduidelijkheid over de vereiste ankerkettingmaat geven wij stukken pasketting mee.

Een ruime keus aan diverse gebruikte lieren, lieronderdelen, ankers en kettingen maken het de moeite waard, Strikwerda Scheepslieren te bezoeken in het Friese Schraard, vlak bij de Afsluitdijk.

De diversiteit aan onderdelen, gedemonteerd uit afgedankte lieren worden gesorteerd en aangeboden. Zo worden bruikbare stukken gerecycled en wordt verspilling vermeden.

Op zoek naar een tweedehands lier?